10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek című E-könyv

10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek első borító

2990 Ft

Mindenkinek elérkezik az a pillanat az életében, hogy Excel tudásából kell számot adni. Legyen az egy állásinterjú vagy egy belső kinevezés, valószínű, hogy Excel feladatok elé kerül, ahol a tudását kell kamatoztatnia e téren. Az e-könyv ehhez ad segítséget több mint 130 oldalon keresztül, részletes magyarázatokkal, képekkel, hogyan és milyen úton kell ezen feladatokat megoldani. Az e-könyv nemcsak álláskeresőknek szól, még ha a cím ezt is sugallja, sok hasznos dolog van benne, amiket a mindennapi életünk során tudunk alkalmazni Excellel kapcsolatban.

Amennyiben kíváncsi vagy a vásárlás előtt, hogy érdekel-e egyáltalán az e-könyv, egy rövidített Minta változatot letölthetsz a lentebbi linkre kattintva. Ez nem tartalmazza a feladatokat, csak a könyvből részleteket.

Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy megvásárolod az e-könyvet akkor a lentebbi gombra kattintva megteheted ezt. Ekkor az oldal átirányít a Pénztárhoz, ahol elindíthatod a vásárlást. 

Érdekel, megveszem!

A 10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek című e-könyv  mindennapi életből vett gyakorlati feladatokat tartalmaz.

Segít felkészíteni egy állásinterjú során feladott Excel feladatok megoldására. Egy interjú során nemcsak a technikai tudás fontos, hanem a logikus gondolkodás mód is. Ugyan, mi az, amit a leendő munkáltató elvár, vizsgál az interjú során. Nem biztos, hogy csak arra kíváncsi, hogy tudjuk-e kezelni az Excelt, hanem arra is, hogy mit csinálunk, amikor egy nehezebb feladattal kerülünk szembe. De erről részletesen az e-könyvben.

Az e-könyv alapjául valós példák szolgáltak, amelyek előfordultak állásinterjúk során. Természetesen nem pontosan, szóról szóra ezek, de kaptam visszajelzést kedves tanítványoktól, akik az oldalra ingyenesen felrakott feladattal találkoztak már. Így sose lehet tudni, nem-e fog valaki találkozni pontosan ezekkel a feladatokkal.

Sikerült az Excel feladatok által felkészülnöm 2 nap alatt az állásinterjúra ami szintén sikeres lett! Önbizalmat és lelkesedést adott nekem a jövőbeni munkámhoz a könyve és a gyakorlatai. Remélem mint kezdő pénzügyi kontroller, helyt tudok állni majd a tudásommal az új munkahelyemen. Nem állok le, most is új Excel feladatokat és trükköket keresek. Még egyszer köszönöm h korrekt munkájával segítséget nyújtott nekem. A jövőben is szeretném Önnel tartani a kapcsolatot és kívánok a munkájához kitartást és erőt! Üdv, B.Gábor

B. Gábor

Meggyőztél, megveszem!

 

Viszont, ha még mindig nem győztelek meg tedd fel kérdésed vagy vedd fel a kapcsolatot az Elérhetőségek fülön található címek egyikén, illetve az ott megadott telefonszámon hétköznapokon 8:00-17:00-ig.

Üdvözlettel: Nagy Gábor

Észrevétel, ötlet, vélemény

Szívesen várom észrevételed, ötleted! Előre is köszönöm!

Üzenet elküldése