10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek

Megjelent a 10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek című könyv. Bővebben a lenti gombra kattintva olvashatsz róla.

Érdekel…


10 kidolgozott Excel feladat álláskeresőknek első borító10-kidolgozott-Excel-feladat-allaskeresoknek-hatso

Állásinterjú excel felvételi feladat,

melyet a mai napig használnak egy cégnél, alapfokú excel tudás tesztelésére. Ezt a feladatot adják állásinterjú során. Amennyiben valaki ezekkel a feladatokkal nem boldogul, akkor mindenféleképpen nézzen szét a leckék között, melyek tartalmazzák a szükséges tudást a megoldáshoz.

A következő file pedig már egy kicsit nehezebb feladatot tartalmazó file. Ezt már felhasználói szintű ismerethez kérik egy bizonyos cégnél.

Ez a feladat pedig  közkívánatra került be a felvételi feladatok közé. Ez is egy konkrét feladat, melyet középvezetői szinten kérnek. Ez már tartalmaz PIVOT-ot is.

Amennyiben érdekel a segítség, megoldva a feladatot, juttasd vissza email-ben az oktatas kukac excelegyszeruen pont hu címre. Szívesen leellenőrzöm, és ha kell, adok tanácsot is.

Frissítés: Mivel elég sokan keresnek meg a feladatok megoldásával, és a munkámból kifolyólag korlátozott az időm, ezért előfordulhat, hogy pár nap késéssel tudok reagálni az elküldött emailekre. Ezúton kérek elnézést ezért minden kedves érintettől.